El cartell

DE LES AUTORES

Natàlia Sentís i Xus Mesalles conformen estudi NiX, amb un recorregut de més de 25 anys en l’àmbit del grafisme, som un estudi especialitzat en disseny, creativitat i comunicació.

Estem a l’Av. Prat de la Riba de Lleida, la nostra estructura és petita i versàtil: sumem els serveis de professionals externs que amplien recursos multidisciplinaris.

Treballem per aportar solucions simples, directes, potents i emotives. Flexibles en tècniques i acabats segons les necessitats de cada treball, ens sabem adaptar a les necessitats de cada client i projecte, oferint un estil a mida, coherent i perdurable, i amb sistemes per mantenir viva la marca i la seva comunicació.

Vetllem la qualitat. Cuidem els detalls, amb especial atenció en la tipografia i la imatge. Creem projectes globals de comunicació, treballem l’arquitectura del disseny, l’estil gràfic, la forma i les eines comunicatives (la implementació en diversos canals-suports: paper, web, espais exteriors, etc.) Oferim serveis de comunicació institucional i/o empresarial, naming, restyling, estratègia de marca, projectes editorials, disseny de packaging, elements de merchandising, direcció i disseny d’exposicions, estands i construccions efímeres, campanyes de comunicació, direcció d’art i control de producció.

 

DEL CARTELL

En el cartell expressem la pulsió de la festa, com una eclosió de llums i colors, de multi activitats lúdiques i festives, representant de manera instintiva i primària la iconografia que recorre la nostra ciutat en FESTES.

Ens hem permès un plantejament gràfic allunyat de l’ordinador i els seus efectes, cercant la sensació directa i la plasticitat en dos nivells que s’uneixen en el recorregut de lectura: la textura de la pintura i el color com a fons, i el traç del dibuix en negre carbó per als elements festius, cercant un caire de proximitat en què la festa és el motiu que ho envaeix tot.

És una expressió multidireccional que permet la lectura en qualsevol recorregut visual, és la immersió instintiva i alegre a l’univers de les nostres FESTES de TARDOR.

Descarrega el cartell (1,41Mb)