Salutació

Miquel Pueyo París - Paer en capA la ciutat de Lleida, ja se sent la il·lusió de les Festes de la Tardor.

El programa d’actes que teniu a les mans és una invitació massiva a sortir al carrer, saltar i ballar, emocionar-nos juntes i junts en l’espai públic que compartim i gaudir de la cultura popular i festiva que entre totes i tots hem bastit. Lo Marraco, els gegants, els castells, les sardanes, les revetlles, els actes infantils… la vivència, en definitiva, de tot el que representa una festa major – en aquest cas, de la Tardor- ens desperta una emoció única que lliga directament amb el nostre sentiment d’estima i d’identificació amb Lleida.

El pregó de les Festes de la Tardor d’enguany anirà a càrrec del Sr. Postu, una tria que simbolitza el canvi que volem introduir tant en la Festa Major de Lleida com en la que ara s’inicia. De la mà de tots els agents i col·lectius de la ciutat que més hi participen treballarem per unes festes sense rigideses, més naturals i espontànies, més plurals i modernes, però mantenint tota la seva essència tradicional, que aglutinin el conjunt de la ciutat i tota la diversitat que atresora.

L’avinguda Rovira Roure serà l’escenari de les revetlles que, com a novetat, avançaran l’hora del seu inici per facilitar l’assistència de famílies amb infants. S’ha programat una gran diversitat de grups, alguns dels quals són íntegrament femenins, com també és del tot femení l’estudi de disseny que firma el cartell, Latipo.

Les Festes de la Tardor inclouen propostes pensades per a tots els públics i edats; tenen en compte absolutament tothom perquè, plegats, continuem fent possible, un any més, la seva màgia i fascinació. Us animem a ser partícips d’aquest riu de joia que engrandeix el patrimoni cívic i festiu de Lleida.

Miquel Pueyo París
Paer en cap

Ignasi Amor Bergé
Regidor de Festes